Gratiny Aviko - idealne rozwiązanie do menu na dowóz
Urbanizacja, wygoda i digitalizacja powodują zmiany w zachowaniach zakupowych konsumentów. Covid-19 wzmocnił te trendy i przyspieszył rozwój oferty z dostawą (i na wynos) w punktach gastronomicznych. Była to jedyna możliwość utrzymania działalności gastronomicznej w okresie pandemii.
Aby pomóc w zróżnicowaniu menu do dostaw, zapewnić klientom niezwykłe doznania kulinarne oraz wysokiej jakości posiłek dostarczany do domu, Aviko przedstawia gratiny - idealne rozwiązanie, które pomoże Ci zmaksymalizować ofertę na dowóz i na wynos.
5 powodów, dla których potrzebujesz gratinów Aviko w Twojej ofercie z dowozem/na wynos
- Doświadczenie gastronomiczne w domu. Klasyka kuchni francuskiej, świetna propozycja na kameralne spotkania w gronie przyjaciół i idealne rozwiązanie do dostaw i na wynos. Jakość gratinów Aviko jest najlepsza na rynku - to zasługa gotowanych na parze świeżych talarków ziemniaczanych, kremowego sosu z sera i śmietanki oraz ilości tego sosu, którego Aviko nie oszczędza. Połączenie wysokiej jakości składników i procesu produkcji sprawia, że gratiny Aviko długo zachowują swój kształt.
- Szybkość przygotowania. Gratiny Aviko należy podgrzewać przez 15-22 minut w piecu konwekcyjnym i gotowe! Ze względu na skład produktu porcja bardzo dobrze utrzymuje ciepło oraz długo zachowuje formę - do 1 godziny od momentu przygotowania
- Kontrola porcji i łatwe obliczanie food cost - porcja ma stałą wagę - w zależności od wybranego wariantu: 35/100 g.
- Możliwość odgrzania w domu - gratiny Aviko idealnie sprawdzą się jako część menu "do podgrzania w domu" lub część menu cateringowego na Wielkanoc, Boże Narodzenie itp.
- Różnorodność smaków - z pomidorami i serem mozzarella, z brokułami, z grzybami, z boczkiem i serem Reblochon - to pomaga wyróżnić się!
Klasyczne gratiny głęboko mrożone
Doskonała baza do stworzenia indywidualnej oferty poprzez wykończenie innymi składnikami. Łatwy do obliczenia food cost - stała waga 100g/szt., gotowe po 22 minutach w piecu konwekcyjnym.
Gratiny w wielu wariantach smakowych
Różne smaki zainspirują Cię do tworzenia nowych potraw. Doskonała kontrola porcji w celu zmniejszenia ilości odpadów, obniżenia food cost dzięki stałej wadze sztuki - 100 g. Gotowe po 22 minutach w piecu konwekcyjnym.
- Gratiny ziemniaczane z brokułami
- Gratiny ziemniaczane z pomidorami i serem mozzarella
- Gratiny ziemniaczane z grzybami leśnymi
- Gratiny z boczkiem i serem Reblochon
Gratiny chłodzone
Najbardziej zbliżone w smaku do tradycyjnie przygotowywanych gratinów.
Jeśli chcesz być na bieżąco z nowinkami ze świata gastronomii, otrzymywać wiedzę przydatną w prowadzeniu lokalu gastronomicznego i informacje o nowych produktach i konceptach w Aviko, ZAPISZ SIĘ DO NASZEGO NEWSLETTERA, korzystając z formularza poniżej.