
Menu cateringowe i grupowe w okresie przedświątecznym
Zapisz się do newslettera AvikoW okresie przedświątecznym coraz chętniej spędzamy czas poza domem w gronie rodziny i przyjaciół. Dla ambitnych i przedsiębiorczych restauratorów to idealny moment na zwiększenie przychodu.
Dla lokali gastronomicznych zwiększony ruch może być nie lada wyzwaniem, szczególnie gdy przestrzeń w kuchni jest mała, a czas na przygotowanie dań ograniczony. Dodatkowym utrudnieniem są oczekiwania gości, którzy na swoich talerzach chcieliby zobaczyć dania w restauracyjnej jakości. Jak zatem połączyć myślenie kreatywne ze strategicznym? Jak wyróżnić się spośród innych lokali?
Nie wiesz od czego zacząć? Nie przejmuj się! Pomożemy Ci wykorzystać magię Świąt i przełożyć ją na korzyści biznesowe!

Planując ofertę na przyjęcia dla większej ilości osób kluczowe jest by dania:
- były łatwe w przygotowaniu
- umożliwiały szybką obsługę w momentach szczytowych
- były podane w oryginalny, innowacyjny sposób
- zarabiały na siebie.
I takie właśnie są gratiny od Aviko. Stanowią idealne rozwiązanie dla bufetów, cateringu lub imprez okolicznościowych. Dodadzą elegancji każdemu daniu, gwarantują powtarzalną wysoką jakość i co ważne - ułatwią kalkulację kosztową - każda sztuka waży 100g lub 35g w zależności od wybranego wariantu.
- Świeżo mrożone - doskonały wygląd i smak.
- Przejrzysta kalkulacja kosztowa - stała waga na sztukę: 35g lub 100g.
- Czas przygotowania – 20-25 minut w piecu konwekcyjnym.
- Długi czas przydatności do serwowania - do godziny po przygotowaniu.

Pozwól swoim gościom cieszyć się radosną magią Świąt wybierając spośród szerokiej oferty gratinów Aviko:
- Gratiny ziemniaczane z serem ementaler i śmietanką
- Gratiny ziemniaczane z brokułami
- Gratiny ziemniaczane z pomidorami i serem mozzarella
- Gratiny ziemniaczane z grzybami leśnymi
- Gratiny z boczkiem i serem reblochon
- Mini gratiny ze szparagami i parmezanem
- Mini gratiny z pasternakiem i topinamburem
- Mini gratiny z ziołami
Dzięki gratinom Aviko w Twoim świątecznym menu zagoszczą również zdrowsze i lżejsze składniki! Mając na uwadze rosnące zapotrzebowanie na "czyste etykiety", znaleźliśmy odpowiedni balans pomiędzy zdrowym jedzeniem a czerpaniem przyjemności z jedzenia.
Jeśli chcesz być na bieżąco z nowinkami ze świata gastronomii, otrzymywać wiedzę przydatną w prowadzeniu lokalu gastronomicznego i informacje o nowych produktach i konceptach w Aviko, ZAPISZ SIĘ DO NASZEGO NEWSLETTERA, korzystając z formularza poniżej.