Churros króluje na świątecznych jarmarkach
Świąteczny nastrój w miastach coraz mocniej czuć za sprawą bożonarodzeniowych jarmarków, które z roku na rok cieszą się coraz większą popularnością w Polsce. Na miejscu będzie można podziwiać świąteczne ozdoby, kupić oryginalne upominki, a także skosztować pysznych, rozgrzewających przysmaków.
Dla biznesu gastronomicznego jest to możliwość dodatkowego zysku, pod warunkiem, że poświęci się czas na opracowanie odpowiedniego konceptu, który sprosta oczekiwaniom odwiedzających, a dodatkowo przyniesie zakładany zwrot z inwestycji.
Odwiedzając bożonarodzeniowe stoiska z przysmakami ludzie są bardziej otwarci na nowe, oryginalne smaki. Jednocześnie, ze względu na często towarzyszący mróz niechętnie czekają na dania, których czas przygotowania przekracza przysłowiowe 5 minut. Jak zatem to połączyć? Wybierz oryginalny produkt, który przygotujesz w zaledwie kilka minut! Nasza podpowiedź - słodkie hiszpańskie ciasteczka churros.
Pomimo łatwości w przygotowaniu, zrobienie churros od podstaw może okazać się wyzwaniem podczas godzin szczytu. Dlatego też przygotowaliśmy gotowe rozwiązanie - głęboko mrożone Aviko Churros. W ofercie dostępne są dwa warianty: proste i w kształcie pętlelek. Dodatkowym atutem jest stała waga sztuki (11g lub 18 g w zależności od kształtu), która ułatwia kalkulację kosztową.
Ten tradycyjny hiszpański przysmak to idealny wybór na chłodne, zimowe spacery. Perfekcyjnie komponują się z gorącą kawą lub czekoladą.
Rozgrzej serca swoich klientów słodkim przysmakiem od Aviko! :)
Jeśli chcesz być na bieżąco z nowinkami ze świata gastronomii, otrzymywać wiedzę przydatną w prowadzeniu lokalu gastronomicznego i informacje o nowych produktach i konceptach w Aviko, ZAPISZ SIĘ DO NASZEGO NEWSLETTERA, korzystając z formularza poniżej.